okupanty-hotuiut-sobi-maibutnikh-posibnykiv-sered-ukrainskykh-syrit-tsentr-natssprotyvu

Окупанти готують собі майбутніх посібників серед українських сиріт - Центр нацспротиву

 • 24657 переглядiв

російські загарбники готують майбутніх помічників серед українських дітей-сиріт на окупованих територіях, агітуючи їх у майбутньому вступати до органів мвс рф або окупаційних адміністрацій.

Найбільш вразливі верстви населення тимчасово окупованих територій України є легкою здобиччю для російських окупантів. Загарбники готують майбутніх помічників серед українських дітей-сиріт на окупованих територіях, агітуючи їх у майбутньому вступати до органів мвс рф або окупаційних адміністрацій. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Найбільш вразливі верстви населення тимчасово окупованих територій України є легкою здобиччю для російських зайд. Насамперед мова йде про сиріт чи дітей позбавлених батьківського піклування. Саме з цієї категорії місцевих мешканців можна безкарно "ліпити" собі майбутніх поплічників, вважають окупанти,

- повідомляють ЦНС.

Деталі

За інформацією українського підпілля на ТОТ почастішали випадки, коли у школах-інтернатах проводяться пропагандистські зустрічі зі співробітниками мвд росії.

Поліцаї агітують дітей у майбутньому вступати у профільні освітні заклади мвд або ще простіше - без спеціальної освіти йти служити в окупаційних адміністраціях поліцаями відразу після закінчення школи.

Промивання мізків і виховання посіпак – це незмінна практика росії вже віками. Про права людини чи виховання особистостей тут не може бути й мови,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Дітей з тимчасово окупованих територій України звозять до москви на черговий пропагандистський форум, спрямований на виправдання нацистської політики кремля, організований кремлівським "Першим рухом" у травні, а колаборанти складають списки підлітків для участі в ньому.

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

Зеленський: є й наші рішення для посилення ППО у Харкові

 • 30591 переглядiв

Боррель заявив, що росія повинна залишити Запорізьку АЕС

 • 27315 переглядiв