polski-fermery-vidnovyly-protesty-na-trokh-punktakh-propusku-z-ukrainoiu-rukh-vantazhivok-uskladneno

Польські фермери відновили протести на трьох пунктах пропуску з Україною: рух вантажівок ускладнено

 • 108801 переглядiв

Польські фермери відновили протести на трьох прикордонних пунктах пропуску з Україною, заблокувавши більшу частину руху вантажівок, але пропускаючи обмежену кількість вантажівок на годину.

Польські фермери відновили акції протесту на кордоні з Україною та заблокували рух вантажівок на трьох пунктах пропуску. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що сьогодні, 12 лютого, о 10.10 розпочались акції протесту польських фермерів неподалік від пункту пропуску "Зосін". 

Протестувальники мають намір пропускати по 3 вантажівки на годину. Легкові автомобілі, автобуси, транспортні засоби з гуманітарною допомогою, а також транспортні засоби до 3,5 тонни в обох напрямках будуть оформлятись у звичайному режимі

- резюмували у відомстві. 

Окрім того, заблоковано рух біля пункту пропуску "Долгобичув". Учасники акції протесту мають намір пропускати по 2 вантажівки на годину в обидва напрямки.

Притягнути винних до відповідальності: посольство України у Польщі відреагувало на інцидент з зерном на кордоні12.02.24, 11:21

Також поновлено блокування на напрямку пунктів пропуску "Медика – Шегині".

 Планується пропускати по 1 вантажівці в годину. На пропуск легкового автотранспорту та автобусів акція протесту поширюватись не буде

- підсумували в ДПСУ.

Нагадаємо

Польські правоохоронці з'ясовують деталі інциденту, який стався з фурами з українським зерном поблизу прикордонного пункту пропуску в Дорогуську.

За даними поліції, фермери, які протестували неподалік, зупинили три українські вантажівки зірвали з них пломби та висипали зерно на дорогу.

Популярні

Новини по темі