posluhy-z-kharchuvannia-kursantiv-dvokh-viiskovykh-instytutiv-obiidutsia-u-45-milioniv-hryven-dot-uklav-kontrakty-na-druhyi-kvartal

Послуги з харчування курсантів двох військових інститутів обійдуться у 45 мільйонів гривень – ДОТ уклав контракти на другий квартал

 • 29802 переглядiв

Державний оператор тилу уклав контракти на 45,2 мільйона гривень на послуги з харчування курсантів військових інститутів Національного авіаційного університету та Київського національного університету імені Тараса Шевченка на другий квартал 2024 року, з економією 24% та 23% порівняно з довоєнними цінами.

"Державний оператор тилу" уклав договори на закупівлю послуг харчування для курсантів військових інститутів Національного авіаційного університету (НАУ) та Київського національного університету ім. Т. Шевченка на другий квартал. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДОТ.

Послуги із закупівлі продуктів харчування комплектами та їх приготування обійдуться в 45,2 мільйони гривень

"Договори включатимуть послуги з приготування та закупівлі харчів комплектами.

Сума укладених договорів із НАУ становить – 4,4 млн грн, із КНУ ім. Т. Шевченка – 40,8 млн грн на другий квартал 2024 року. При цьому вартість комплекту – 115,5 грн та 116,1 грн відповідно. Економія у порівнянні з цінами до ДОТ становить 24% та 23%", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

За перші три місяці 2024 року "Державний оператор тилу" уклав 155 контрактів на постачання різноманітних товарів для ЗСУ на загальну суму 23,8 мільярди гривень.

Контракти були укладені за трьома напрямами:

– продовольчі товари - 29 договорів на 9,4 млрд гривень;

– паливо-мастильні матеріали - 33 договори на 7,4 млрд гривень;

– речове майно - 93 договори на 7 млрд гривень.

Економія за перший квартал становила 3 млрд гривень, порівняно з цінами до початку роботи ДОТ. Для ЗСУ вже поставлено 37% із загального обсягу закуплених товарів.

Постачання відбувається за планом: в ДОТ розповіли про забезпечення ЗСУ продуктами харчування за новими контрактами01.04.24, 12:33

Популярні

Новини по темі

Кулеба: допомога від США надійде до листопада

 • 30917 переглядiв