pozhezha-stalasia-v-prytulku-dlia-tvaryn-u-berehovi-zahynulo-19-kotiv-40-tvaryn-vriatovano

Пожежа сталася в притулку для тварин у Берегові: загинуло 19 котів, 40 тварин врятовано

 • 21174 переглядiв

Внаслідок пожежі в житловому будинку, де знаходився притулок для тварин у Береговому, Закарпатська область, загинуло 19 котів, але 40 інших пухнастих тварин вдалося врятувати.

Під час пожежі у житловому будинку, де влаштували притулок для тварин, в Берегові на Закарпатті загинуло 19 котів, ще 40 пухнастиків було врятовано, пише УНН з посиланням на ГУ ДСНС в області.

Деталі

Рятувальники отримали повідомлення про займання у житловому будинку на вулиці Бако Габора вранці, о 7:26. Про пожежу, як вказано, сповістила власниця, яка помітила щільне задимлення в одній із кімнат будівлі.

"Як виявилося, добросердна господиня влаштувала притулок для тварин, тож до прибуття підрозділів ДСНС жінка разом із подругою рятувала котів і собак. На жаль, 19 котів, які перебували у кімнаті, що стала осередком займання, – загинули. Ще 40 пухнастиків було врятовано", - повідомили у ДСНС.

Вогнеборці, що прибули за викликом, як вказано, менш ніж за 5 хвилин ліквідували пожежу на площі 2 кв. м. "Причиною, імовірніше за все, стала ультрафіолетова лампа, яка висіла на стіні над м'якими меблями", - зазначили у ДСНС.

У Миколаєві у багатоповерхівці сталась пожежа: рятувальники евакуювали 40 людей09.04.24, 10:23

Популярні

Новини по темі