rf-stvoriuie-uhrupovannia-u-ponad-100-tysiach-i-ye-virohidnist-shcho-na-pochatok-lita-mozhe-maty-pevni-syly-dlia-nastupalnykh-operatsii-pavliuk

рф створює угруповання у понад 100 тисяч, і є вірогідність, що на початок літа може мати певні сили для наступальних операцій - Павлюк

 • 23282 переглядiв

росія створює угруповання чисельністю понад 100 000 осіб, і є вірогідність, що на початок літа вони можуть мати певні сили для проведення наступальних операцій, за словами командувача Сухопутних військ України.

Є інформація, що росія створює угруповання у понад 100 тисяч осіб, і хоч не обов'язково для наступу, але вірогідність є, що на початок літа вони можуть мати певні сили для проведення наступальних операцій на одному з напрямків. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк в ефірі  телемарафону у п'ятницю, пише УНН.

Російські плани нам до кінця невідомі. Тільки відомі ті дані, що у них є, що вони створюють. Це вони створюють угруповання - більше 100 тисяч. Не обов’язково це буде наступ. Можливо, вони будуть ним поповнювати свої підрозділи, які втрачають боєздатність. Але така вірогідність є, що на початок літа вони можуть мати певні сили для проведення відповідних наступальних операцій на одному з напрямків

- сказав Павлюк у відповідь на запитання, чи є інформація на підтвердження російським планів на тлі того, що зараз активніше говорять, що вони влітку можуть спробувати новий наступ.

"Це поки що такі максимально тяжкі прогнози, що такий наступ буде. Я думаю, ми все зробимо для того, щоб максимально нанести втрати противнику такі, що ми зараз і робимо, щоб усі їхні ресурси, які вони формують, були залучені до цього часу в бій. Але ми готуємося до можливого різного розвитку ситуації", - зазначив очільник Сухопутних військ.

Павлюк заявив, що серед військових серед партнерів в Європі чудово розуміють серйозність російської агресії: "Вони судово розуміють, що росія не зупиниться. (...) Тому якщо нам не вдасться втримати в Україні, наступна країна буде вже країна НАТО".

Британська розвідка: наступ росіян під Авдіївкою сповільнився21.03.24, 11:48

Популярні

Новини по темі

У столиці нормалізувалася якість повітря - КМДА

 • 37002 переглядiв

Україна отримала 12 модульних мостів від Світового банку

 • 27870 переглядiв