ukenru
sanktsii-svitu-proty-putinskoi-systemy-shche-ne-dostatni-zelenskyi-pro-terorystychni-udary-rf

Санкції світу проти путінської системи ще не достатні: Зеленський про терористичні удари рф

 • 27019 переглядiв

Кожна російська ракетна атака на Україну містить компоненти іноземного виробництва, імпортовані через схеми ухилення від санкцій, що підкреслює необхідність посилення санкцій та заходів відповідальності проти тих, хто сприяє російській агресії.

Кожен російський терористичний удар говорить про те, що санкції світу проти путінської системи ще не достатні. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення, передає УНН.

"Кожна російська ракета, якою ці нелюди атакують нашу країну, містить компоненти, що вироблені компаніями з інших держав – не росії. В конструкції ракет Х-101 щонайменше 53 типи таких компонентів. У ракеті "Кинджал" не менш ніж 49 типів компонентів, які росія не виробляє. Значна їх частина – це те, що зроблено компаніями вільного світу і через різні "сірі" схеми завозиться в росію. Блокувати такі схеми і усіх, хто їх підтримує, – це обов’язково", - повідомив Зеленський.

Масований ракетний удар по Україні: ворог використовував ракети, у яких вже виявляли іноземні компоненти29.12.23, 12:18 • [views_0]

Президент наголосив, що потрібно більше санкцій, потрібно більше відповідальності за схеми обходу санкцій.

росіяни намагаються приховати, що використовують іноземні компоненти у своїй зброї, якою атакують Україну - Олександр Рувін28.12.23, 16:12 • [views_0]