shukaiut-ukrainske-pidpillia-okupanty-na-tot-zbilshyly-kilkist-blokpostiv

Шукають українське підпілля: окупанти на ТОТ збільшили кількість блокпостів

 • 25128 переглядiв

На окупованих територіях російські війська поставили додаткові контрольно-пропускні пункти та посилили обшуки під виглядом боротьби з тероризмом, але насправді з метою залякування місцевих жителів та захоплення майна, що залишилося.

На тимчасово окупованих територіях окупанти під виглядом контртерористичних заходів збільшили кількість перевірок на блокпостах. Насправді перевірки проводяться для залякування місцевих та пошук майна, яке ще можна вкрасти. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Як повідомив Федоров, ворог на окупованих територіях під виглядом контртерористичних заходів збільшили кількість перевірок. Людей зупиняють на вулиці і наказують надати документи, також приходять до помешкань і вимагають підтвердити особистість та право власності на майно, обшукують дачні кооперативи та будинки у селах.

Підставою називають терористичний акт у москві. Та мешканці ТОТ знають - ці перевірки мають на меті не виявлення терористів, а залякування місцевих та пошук майна, яке ще можна вкрасти чи віджати

- зазначив Федоров.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях України почалася нова хвиля незаконних захоплень житла російськими окупаційними військами, коли окупанти силою відбирають квартири у місцевих мешканців.

Українські книги ворог або спалює, або викидає: окупанти завезли на ТОТ партію пропагандистських книг25.03.24, 15:26

Популярні

Новини по темі

Ворог атакує ракетами: в Одесі пролунали повторні вибухи

 • 26074 переглядiв

Розбір завалів на ДніпроГЕС триватиме близько тижня - Сирота

 • 57131 переглядiв

В Одесі пролунав вибух - ЗМІ

 • 27378 переглядiв

У столиці розпочато прийом до перших класів - КМДА

 • 61083 переглядiв