sprava-pashynskoho-sud-zalyshyv-pid-vartoiu-biznesmena-tyshchenka

Справа Пашинського: суд залишив під вартою бізнесмена Тищенка

 • 23900 переглядiв

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила в силі запобіжний захід для бізнесмена Сергія Тищенка у справі колишнього народного депутата Сергія Пашинського про розкрадання нафтопродуктів та завдання державі майже 1 млрд грн збитків.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід для бізнесмена Сергія Тищенка у справі колишнього народного депутата Сергія Пашинського про заволодіння нафтопродуктами і нанесення державі майже 1 млрд грн збитків. Таке рішення 4 березня ухвалила АП ВАКС, повідомляє УНН

Як раніше УНН повідомляв, Вищий антикорупційний суд відправив під арешт до 11 квітня з можливістю внесення 363 млн гривень застави бізнесмена Сергія Тищенка. Адвокати підозрюваного подали скарги на рішення суду.

"Апеляційні скарги захисників залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 13 лютого 2024 року без змін", – ідеться в рішенні.

Ухвала набуває законну силу з моменту її проголошення і остаточного оскарження в касаційному порядку не підлягає. 

Нагадаємо 

12 лютого, колишньому нардепу Сергію Пашинському та його бізнес-партнеру повідомили про підозру у незаконному привласнення нафтопродуктів і нанесення державі майже 1 млрд грн збитків.

27 лютого Сергій Пашинський заявив, що за нього внесли заставу і він вийшов на свободу. 

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Справа Пашинського: суд залишив під вартою бізнесмена Тищенка

     • 23900 переглядiв

    Частка проблемних кредитів у банках дещо знизилася - НБУ

     • 20870 переглядiв

    На Київщині вибухнув приватний будинок: постраждала жінка

     • 21146 переглядiв