strilianyna-v-tts-pid-moskvoiu-vidomo-pro-40-zahyblykh-spetsnaz-pishov-na-shturm

Стрілянина в ТЦ під москвою: відомо про 40 загиблих, спецназ пішов на штурм

 • 57514 переглядiв

У результаті стрілянини в торговому центрі "Крокус Сіті Холл" під москвою загинули 40 людей, 130 отримали поранення, четверо нападників втекли.

Внаслідок стрілянини в торговому центрі "Крокус Сіті хол" під москвою постраждало 130 осіб. Ще 40 загинуло. Силові структури рф підняті по тривозі, передає УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Як повідомляють росЗМІ, кількість постраждалих внаслідок стрілянини в "Крокус Сіті Холл" зросло до 130 осіб. 40 осіб загинуло.

Зазначається, що чотирьом нападникам вдалося вдалося втекти. Водночас, спецназ пішов на штурм ТЦ. По тривозі піднято ОМОН, СОБР. Співробітники ГІБДД доглядають машини, у кожного наряду є вогнева підтримка. Також усім співробітникам надано вказівку озброїтися.

Усі співробітники МНС Московської області переходять на двозмінний режим роботи. Співробітники Дорожньо-патрульної служби перекривають дороги поблизу Крокус Сіті Холл. Ведеться розшук чотирьох чоловіків, які могли втекти з місця злочину.

Окрім того, зазначається, що охорона ТЦ не мала при собі зброю, а була озброєні лише кийками та електрошокерами. Кілька охоронців могли бути вбиті одними з перших.

Нагадаємо

У п'ятницю, 22 березня, в торговому центрі "Крокус Сіті хол" під москвою почалася стрілянина. Очевидці повідомляють про велику кількість загиблих.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У роботі Telegram стався збій. Користувачів з України теж зачепило

     • 39835 переглядiв

    У рф сталась стрілянина в ТЦ під Москвою: є загиблі та поранені

     • 101629 переглядiв