syly-oborony-vidbyly-try-shturmy-armii-rf-na-livomu-berezi-dnipra

Сили оборони відбили три штурми армії рф на лівому березі Дніпра

 • 25692 переглядiв

Українські війська відбили три атаки російських окупантів на лівому березі Дніпра в Херсонській області, завдавши противнику значних втрат - близько 3 десятків вбитими та пораненими.

У Херсонські області українські військові за добу відбили три штурми російських окупантів на лівому березі Дніпра, повідомили у середу Сили оборони півдня, передає УНН.

В операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба. Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. На лівобережжі Дніпра Херсонщини окупанти наважилися на 3 штурми наших позицій, які традиційно були невдалі

- йдеться у повідомлені у соцмережах.

Як повідомляється, українські військові залишаються на позиціях, ворог зазнав  втрат - близько 3 десятків вбитих та поранених -  та повернувся на вихідні позиції.

Також повідомляється, що протягом доби у ворога на Оріхівському та Херсонському напрямках стало менше на 116 окупантів, 31 одиницю озброєння та військової техніки. Були уражені 2 зенітно-ракетні комплекси "Бук", 5 артилерійських систем, міномет, 2 станції радіоелектронної боротьби, комплекс відеоспостереження "Муром-М", 18 одиниць авто-бронетехніки, станція аерофотофіксації та човен. Також знищено 3 польові пункти боєпостачання росіян.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 439 190 осіб, 6904 танків та тисяч одиниць військової техніки.

Популярні

Новини по темі

Тимчасова тиша: чому замовкли "ворожі" голоси проти ДОТ

 • 463497 переглядiв