u-turechchyni-zatrymaly-41-liudynu-za-pidozroiu-u-zviazkakh-z-islamskoiu-derzhavoiu

У Туреччині затримали 41 людину за підозрою у зв'язках з "Ісламською державою"

 • 15043 переглядiв

Турецька влада затримала 41 людину за підозрою у зв'язках з "Ісламською державою" у межах широкомасштабної операції в 12 провінціях.

Турецька влада затримала 41 людину, підозрювану у зв'язках з угрупованням "Ісламська держава" під час масштабної операції повідомив у середу міністр внутрішніх справ Алі Єрлікая в соціальній мережі X, пише УНН.

Деталі

"41 підозрюваних спіймано під час операції "Bozdoğan-34", проведеної проти терористичної організації "ІД" в 12 провінціях", - написав міністр.

 З його слів, під координацією Головного управління безпеки та розвідувального управління та Департаменту боротьби з тероризмом були затримання у результаті операцій, проведених провінційними відділами поліції проти терористичної організації "ІД" в 12 провінціях, включаючи Болу, Ескішехір, Стамбул, Кіріккале, Кіліс, Коджаелі, Невшехір, Сакар'я, Ґазіантеп, Шанлиурфа, Дюздже та Маніса.

Також у результаті операцій, з його слів, вилучено велику кількість цифрових матеріалів та велику кількість іноземної валюти та турецьких лір, а також знайдено неліцензовану зброю.

Нагадаємо

У квітні Туреччина затримала 36 підозрюваних у кількох містах за підозрою у зв'язках з "ІД", зокрема у фінансуванні, постачанні медикаментів, володінні нелегальною зброєю та документами.

Популярні

Новини по темі

monobank відновив роботу після збою

 • 17175 переглядiв