u-yaponii-sturbovani-shcho-kytai-i-rosiia-znachno-zmitsnyly-svoi-viiskovi-zviazky-za-ostanni-roky

У Японії стурбовані, що Китай і росія значно зміцнили свої військові зв'язки за останні роки

 • 22297 переглядiв

Японія серйозно занепокоєна тіснішою військовою співпрацею між Китаєм і Росією у світлі власної безпеки та безпеки регіону.

Заяви Китаю про готовність працювати з росією у військовому секторі викликає серйозну реакцію в Японії, - вищий представник уряду у Токіо заявив, що в світлі безпеки Японії, є значна стурбованість посиленням військової співпраці між Китаєм та рф.

Про це пише УНН із посиланням на Reuters.

Деталі

Високопоставлений представник уряду Японії заявив у четвер, що Токіо серйозно занепокоєний тіснішою військовою співпрацею між Китаєм і Росією у світлі безпеки Японії і всього регіону.

Наша країна має намір уважно стежити за розвитком китайсько-російських відносин

- заявив на черговій прес-конференції головний секретар кабінету міністрів Йосімаса Хаяші.

Доповнення

Китай і росія, які значно зміцнили свої зв'язки в останні роки, створили "нову модель" відносин між великими державами, заявив у четвер, 7 березня, глава китайської дипломатії Ван І.

Новий тип відносин "повністю відрізняється від старої епохи холодної війни" і "базується на неприєднанні, неконфронтації і не спрямований проти третіх сторін", заявив Ван І на прес-конференції, що відбулася в кулуарах щорічної сесії парламенту, головної політичної події року в Китаї.

Він також заявив, що "американська сторона продовжує хибне сприйняття Китаю, і обіцянки, які вона дала, насправді не були виконані. Методи придушення Китаю постійно оновлюються, а список односторонніх санкцій постійно розширюється".

Нагадаємо

Японія візьме участь у навчаннях з космічної оборони під проводом Франції разом з країнами-членами і партнерами НАТО з метою протидії поточним і майбутнім загрозам у космосі.

Популярні

Новини по темі

Удар рф по Вовчанську: надзвичайники врятували котика

 • 22098 переглядiв