ubyvstvo-pidlitka-na-stantsii-funikulera-rodyna-zahybloho-pidtrymuie-klopotannia-pro-aresht-pidozriuvanoho

Убивство підлітка на станції фунікулера: родина загиблого підтримує клопотання про арешт підозрюваного

 • 21073 переглядiв

Родина 16-річного хлопця, який загинув на станції фунікулера в Києві, підтримує клопотання прокуратури про взяття під варту правоохоронця, якого підозрюють у штовханні підлітка, що призвело до його смертельної травми.

Сім'я 16-річного хлопця, якого вбили на станції фунікулера у Києві, підтримують клопотання прокуратури про застосування до підозрюваного правоохоронця запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це розповів адвокат родини загиблого Олександр Панченко журналістам, передає УНН.

"Я буквально перед судом спілкувався з татом. Тато в такому стані, що ще більш-менш може спілкуватися. Я з ним поговорив, я поцікавився, яка в нього позиція щодо даного запобіжного заходу. Зрозуміла була позиція - це безальтернативне тримання під вартою, яке повністю підтримують. Вони, наскільки я знаю, з мамою не розлучені, тому це, як я розумію позиція сім'ї загиблого", - розповів адвокат.

Він додав, що батьки в дуже тяжкому стані.

"Зараз займаються питаннями щодо похорону", - додав адвокат.

Доповнення

Сьогодні розпочалося засідання щодо розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу до правоохоронця, якого підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві.

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання адвоката правоохоронця про обрання запобіжного заходу у закритому режимі.

Прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу для правоохоронця у вигляді тримання під вартою.

За даними ДБР, на станції фунікулера у Києві 7 квітня стався конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події, зазначили у ДБР.

8 квітня правоохоронцю було повідомлено про підозру в умисному вбивстві після того, як він штовхнув підлітка, який впав і помер на станції фунікулера в Києві.

За даними СДЮСШ з футболу "Зміна", загиблим виявився їхній 16-річний вихованець.

У ДБР повідомили, що правоохоронець, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, не визнає своєї провини. У справі є семеро свідків, які дають свідчення. В ДБР також підтвердили, що чоловік був напідпитку.

Популярні

Новини по темі

У Харкові пролунали вибухи

 • 21538 переглядiв