ukrainska-sportsmenka-peremohla-u-kubku-yevropy-z-boulderynhu-z-vidminnym-rezultatom-proishovshy-fleshem-z-pershoi-sproby

Українська спортсменка перемогла у Кубку Європи з боулдерингу: з відмінним результатом, пройшовши флешем з першої спроби

 • 20003 переглядiв

Українська скелелазка Рафаелла Казбекова здобула золоту медаль на Кубку Європи з боулдерінгу 2024 у віковій групі U16 в італійському Курно, ставши єдиною учасницею, яка подолала всі чотири валуни.

Золоту нагороду у Кубку Європи-2024 з боулдерингу, на етапі змагання в італійському місті Курно, здобула українська скелелазка Рафаель Казбекова. У фіналі вікової групи U16, предстаниця Дніпра єдина з десяти учасників подолала всі чотири болдери, передає УНН із посиланням на пресслужбу Мінмолодьспорту.

Деталі

Українська скелелазка пермогла у етапі молодіжного Кубка Європи з боулдерингу в італійському місті Курно, - Рафаель Казбекова єдина з десяти учасників подолала всі чотири болдери. Рафаель Казбекова пройшла флешем три з них, причому з першої спроби.

Українські дзюдоїстки здобули "золото" та "бронзу" на Grand Slam в Тбілісі25.03.24, 03:24

Минулого року українська спортсменка здобула "золото" на молодіжному Кубку Європи International Federation of Sport Climbing (IFSC). Казбекова пройшла від кваліфікації до наступного етапу змагань і у фіналі турніру та отримала золоту медаль.

Українська борчиня здобула олімпійську ліцензію на Олімпійські Ігри-2024 07.04.24, 04:36

Популярні

Новини по темі

В Україні зростає кількість укриттів: які області лідирують

 • 22368 переглядiв

У Сумах пролунали вибухи - ЗМІ

 • 78271 переглядiв