ukrainskykh-shkoliariv-z-okupovanykh-terytorii-vyvoziat-do-rf-na-navchannia-z-keruvannia-dronamy-tsentr-natssprotyvu

Українських школярів з окупованих територій вивозять до рф на навчання з керування дронами - Центр нацспротиву

 • 29223 переглядiв

росія примусово депортує українських підлітків з окупованих територій до Краснодарського краю для навчання керуванню безпілотниками.

росіяни забирають українських підлітків з окупованих територій і звозять їх на зміну "Юнтєх" у краснодарі,  під час якої дітей будуть навчати оперуванням дронами. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

На збори везуть близько 100 дітей 14-17 років, які перебувають у лавах "юнармії". Сама зміна відбудеться у квітні в одному з таборів Краснодарського краю.

9 травня на ТОТ відбудеться посвята дітей, які вступили до "юнармії". Вступ туди добровільно-примусовий, адже дітей змушують писати заяви аби "уникнути проблем"

- підкреслили у Спротиві. 

Зазначається, що до 9 травня в усіх школах на захоплених територіях Херсонщини та Запоріжжя мають створити осередки "юнармії".

Доповнення 

Центр національного спротиву закликає батьків приділяти більше уваги патріотичному вихованню дітей та ігнорувати ініціативи ворога.

Нагадаємо

росія створює систему "перевиховання" та цифрового контролю над українськими дітьми, незаконно депортованими до рф, намагаючись сформувати у них "російську ідентичність" та не допустити їх повернення до родин в Україні.

Популярні

Новини по темі