ukrposhta-prezentuvala-poshtovyi-nabir-mista-heroiv-okhtyrka

Укрпошта презентувала поштовий набір "Міста Героїв. Охтирка"

 • 22875 переглядiв

Укрпошта презентувала новий поштовий набір "Міста героїв. Охтирка" із зображенням зруйнованої будівлі Охтирської міської ради після російських атак, вшановуючи стійкість міста під час війни.

Укрпошта почала передпродаж своєї нової героїчної серії поштового набору "Міста Героїв. Охтирка", про це повідомила пресслужба компанії, пише УНН.

Деталі

Художник Володимир Таран створив поштовий блок, конверти та штемпель "Перший день", на яких зображено зруйновану будівлю Охтирської міської ради після атаки ворога.

Місту, яке вистояло в найнапруженіші миті. Місту, яке стало на шляху безжального ворога, щоб не допустити його просуванню далі. Місту, яке мало-помалу відновлюється, завдяки любові та вірі своїх людей 

- пише Укрпошта. 

Тираж марки — 1 080 000 примірників.

За словами директора Укрпошти Ігоря Смілянського, ця марка включена до абонементу, і підписники будуть сповіщені про можливість придбати різноманітні продукти, включаючи ексклюзивні, до 12:00 сьогодні.

Охтирка, безперечно, ще одне неймовірне місто, яке потрапить у серію поштових марок "Міста Героїв"! Воно вже має почесну відзнаку від Президента, а тепер і матиме свою відзнаку та пошану від Укрпошта. 27 березня ми презентуватимемо цю марку офіційно, і, звісно, у самій Охтирці, а сьогодні - відкриваємо передзамовлення

- пише Смілянський.

Нагадаємо

Укрпошта випустить новий блок поштових марок під назвою "І буде весна", присвячений 10-й річниці війни в Україні та 2-й річниці повномасштабного вторгнення росії. 

Популярні

Новини по темі

Укрпошта презентувала поштовий набір "Міста Героїв. Охтирка"

 • 22875 переглядiв

На Одещині вилучили майже 76 тисяч пачок безакцизних сигарет

 • 21085 переглядiв