unaslidok-zitknennia-konteinerovoziv-zruinovano-mist-u-baltymori-imovirno-zahynulo-shestero-liudei

Обвалення мосту в Балтиморі: шестеро людей, ймовірно, загинули

 • 33144 переглядiв

Шестеро робітників, імовірно, загинули після зіткнення контейнеровоза з мостом Френсіса Скотта Кі в Балтіморі, що порушило роботу найбільшого американського порту.

Шестеро людей зникли безвісти і, ймовірно, загинули після того, як контейнеровоз зіткнувся з мостом Френсіса Скотта Кі в Балтіморі, США. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Wall Street Journal.

Деталі

Шістьох робітників, яких вважали зниклими безвісти після обвалення моста Френсіса Скотта Кі в Балтіморі у вівторок, імовірно, загинули.

У вівторок, 26 березня, контейнеровоз врізався в головний міст у Балтіморі і зруйнував його, - аварія сталася задовго до години пік, коли безліч автомобілів перетинали міст. Унаслідок події шестеро людей, ймовірно, загинули. Роботу одного з найбільш завантажених портів Америки було порушено.

Берегова охорона США та інші органи влади протягом доби проводили пошуково-рятувальні роботи, рано ввечері в середу ці роботи було припинено.

Довідково

Міст Френсіса Скотта Кі перетинає річку Патапско і веде до гавані Балтимора. Міст відкрили 1977 року, його названо на честь автора "Зоряно-смугастого прапора", державного гімну США.

Вважається, що Скотт Кі стояв недалеко від того місця, де мав бути збудований міст, коли він став свідком бомбардування форту МакГенрі 1814 року (під час англо-американської війни 1812-1815 років), що надихнуло його на написання державного гімну США.

За даними уряду штату Меріленд, торік порт Балтімора обробив понад 52 мільйони тонн міжнародних вантажів на суму понад 80 мільярдів доларів - дев'ятий за величиною порт серед портів США.

Нагадаємо

Після обвалу двокілометрового мосту в американському Балтіморі рятувальники вже врятували з води двох людей.

Президент США Джо Байден назвав обвалення мосту в Балтіморі "страшною аварією", пообіцявши зробити все можливе, щоб один із найважливіших портів Східного узбережжя США якнайшвидше повернувся до нормальної роботи.

Болгария конфисковала около 170 кг кокаина, которые перевозили в бананах из Эквадора27.03.2024, 04:50

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Знайомтеся з Mike's Hard Drink - новинкою від AB InBev Efes Ukraine

     • 46666 переглядiв