v-chernihovi-vrantsi-stavsia-vybukh-v-prymishchenni-banku-shcho-vidomo

В Чернігові вранці стався вибух в приміщенні банку: що відомо

 • 25640 переглядiв

У будівлі банку в Чернігові рано вранці стався вибух, що спричинив пожежу та пошкодження будівлі, але обійшлося без жертв; правоохоронці розслідують справу про умисне знищення майна шляхом вибуху.

В Чернігові сьогодні рано вранці стався вибух у приміщенні банку, внаслідок чого почалась пожежа. Будівля пошкоджена, однак обійшлось без постраждалих. На місці працюють правоохоронці. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію Чернігівської області у Telegram. 

Деталі 

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля зазнала пошкоджень. Постраждалих людей немає. 

Наразі на місці події працюють рятувальники ДСНС, слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки, керівництво ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського райуправління поліції. 

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху).

Популярні

Новини по темі

Через авіаудар рф по Харкову на Великдень уже 16 постраждалих

 • 23600 переглядiв