v-indii-leopard-uvirvavsia-do-budynku-ta-poranyv-piatokh-liudei

В Індії леопард увірвався до будинку та поранив п'ятьох людей

 • 22571 переглядiв

У індійській столиці Делі леопард напав на людей у будинку. Його змогли заблокувати в одній з кімнат пожежні за допомогою місцевих жителів.

Леопард увірвався до будинку у пригороді столиці Індії Делі, поранивши п'ятьох людей перш, ніж його змогли заблокувати у кімнаті. Про це повідомили екстрені службі Делі, передає УНН з посиланням на Mint.

Деталі

За повідомленням пожежної служби Делі, близько 6.20 ранку вони отримали інформацію про інцидент: леопард увірвався до житлового будинку і напав на людей, поранивши п'ятьох мешканців. До села Джагатпур у делійському районі Вазірабад виїхали дві пожежні машини.

Начальник пожежної служби Делі Атул Гарг повідомив, що за допомогою місцевих жителів співробітники пожежної служби змогли замкнути леопарда в кімнаті. Постраждалі були доставлені в лікарню.

Додамо

Це не перший напад леопарда на людей в Індії за останній час. У березні в районі Джаркханд проводилася масштабна операція з упіймання леопарда, який проник на фабрику в промисловому районі Адітьяпур, що викликало тривогу серед місцевих жителів. За повідомленнями, леопард напав на одну людину, завдавши їй незначних поранень.

У штаті Хімачал-Прадеш повідомлялося, що місцеві жителі налякані тим, що леопарди полюють на собак, кіз і овець, а також тим, що вони напали на кількох людей у різних районах Хамірпурського району штату. 8 березня пара леопардів (самець і самка) була помічена в селі Гуджрехра панчаяту Чабутра Грам в Хамірпурі.

В Індії випустили на волю голуба, якого підозрювали у "шпигунстві" на користь Китаю05.02.24, 02:19

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Індії леопард увірвався до будинку та поранив п'ятьох людей

     • 22571 переглядiв

    Дружина посла України у Бразилії захворіла на лихоманку Денге

     • 103348 переглядiв