ymovirnist-nastupu-rf-na-kharkiv-mer-rozpoviv-pro-nastroi-mistian

Підготовка рф до можливого наступу на Харків: мер розповів про настрої містян 

 • 17513 переглядiв

Харківський міський голова Терехов заявляє, що в місті зберігається спокій, підприємства працюють, незважаючи на обмеження електроенергії, а місто готує комунальне господарство до наступного опалювального сезону.

У Харкові попри повідомлення про ймовірну підготовку росіянами наступу на місто, зберігається спокій, підприємства працюють, місто готується до наступного опалювального сезону. Про це розповів мер Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону, передає УНН

Сьогодні у Харкові немає ніяких таких настроїв, щоби виїхати. Дійсно була частина, яка напередодні свят виїхала в інші міста і потім повертаються... Є певний спокій у харків'ян, є де працювати. Працює і наше комунальне підприємство і є можливості працевлаштуватися туди, є і виробничі підприємлива

- заявив Терехов. 

Терехов визнав, що через введені графіки відключень світла буває "важко", втім бізнес працює, користується генераторами. 

"Як працював весь малий та середній бізнес так і працює. Ми ухвалили безпрецедентне  рішення на сесії міськ ради - скасували всі місцеві податки та збори, що стосується орендної плати на земельні ділянки, податку на нерухомість", - розповів Терехов. 

Також мер міста розповів, що вже у Харкові готують енергосистему міста, теплову мережу та водопостачання до роботи в опалювальний сезон. Терехов впевнений, що харків'яни пройдуть наступний опалювальний сезон на оцінку "добре". 

Доповнення 

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк заявив, що у російського керівництва справді є план захоплення Харкова або Сум, втім невідомо наскільки серйозні ці плани і чи здатні вони на це. 

Раніше заступник начальника ГУР Вадим Скібіцький заявив, що росія готується до наступу на Харківську та Сумську області наприкінці травня або на початку червня. 

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі