Як місячне затемнення вплине на всі знаки Зодіаку: гороскоп на 25 – 31 березня

Як місячне затемнення вплине на всі знаки Зодіаку: гороскоп на 25 – 31 березня

Київ  •  УНН

24 березня 2024, 16:50  •  180287 перегляди

Read in English

Місячне затемнення 25 березня суттєво вплине на різні знаки зодіаку, приносячи зміни у стосунках, здоров'ї, емоціях, фінансах та особистісному зростанні протягом наступних шести місяців.

25 березня на нас чекає місячне затемнення. Про те, як затемнення відіб'ється на представниках різних знаків Зодіаку спеціально для читачів УНН, розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

ОВНИ

Затемнення максимально вплинуть на вашу долю і принесуть багато змін, а яких саме – багато в чому залежить від вас і ваших вчинків. Місячне затемнення особливо вплине на тих Овнів, хто народився з 22 по 29 березня. Найважливішим аспектом будуть ваші взаємини з партнерами як у бізнесі, так і у шлюбі.

Дуже важливим є перегляд цих відносин, подумати над тим, як їх можна поліпшити. Якщо ви самотні, то протягом пів року ви можете зустріти свою другу половинку і навіть одружитися. Якщо у вас вже давно йде шлюбний процес і суди, ви зможете закінчити їх. Головне, що у будь-якому партнерстві ви зможете налагодити взаємини. Важливо саме в період затемнення не йти на конфлікти, інакше наслідки їх будуть дуже важкими та непередбачуваними.

ТЕЛЬЦІ

Це місячне затемнення максимально вплине на ваше здоров'я та емоції. Насамперед зверніть увагу на ваш психологічний стан. Можливо ви почуватиметеся особливо дратівливими і тут важливо зберегти гарний настрій. Саме зараз необхідно кинути шкідливі звички та закласти добрі, щоб зберегти здоров'я.

Наприклад, перейдіть на правильне харчування, займіться спортом, налагодьте правильний день. Також у цей період ви замислитеся про свою діяльність. Відчуйте, наскільки емоційно вам підходить ваша робота та ваш колектив. Не поспішайте зараз щось міняти. Протягом пів року до вас точно прийдуть зміни, і швидше за все, на краще.

БЛИЗНЮКИ

Місячне затемнення принесе вам багато емоцій та почуттів, пов'язаних із любовними переживаннями. Знаходьтеся в стан любові до себе та оточуючих. Протягом наступних шести місяців у вашому житті можуть з'явитися стосунки, які переростуть у кохання. Або ви зміцните відносини, що вже склалися. А довгим любовним трикутникам буде покладено край. Також, у вас може з'явитися дитина, яку ви дуже любитимете.

Це затемнення у найближчі пів року принесе успіх та натхнення для творчих Близнюків. Ви зможете яскраво та сміливо проявити свій талант. Але в самий період затемнення не варто приймати важливих рішень і зачинати дітей.

РАКИ

Затемнення вплине на "погоду" у вашому домі та стосунки з близькими. Тому в момент затемнення постарайтеся не вступати в конфлікти вдома, інакше це затягнеться на довго. Протягом півроку ви дбатимете про своїх батьків, можливо вам доведеться витрачатися на допомогу близьким людям. Якщо у вас є серйозні образи на батьків, то варто пропрацювати їх з психологом.

Вдало вирішаться питання з житлом, купівля/продаж нерухомості будуть дуже вдалою. І якщо ви захочете зробити капітальний ремонт або придбати хорошу нерухомість, то у вас обов'язково знайдуться фінанси.

ЛЬВИ

Вам це місячне затемнення принесе бажання змінити коло спілкування, вам захочеться більше дізнаватися, навчатися чогось нового, а також ділитися своїм досвідом з іншими.

Це затемнення також дуже вплине на ваші емоційні взаємини з найближчими родичами – братами та сестрами. Воно може сильно зміцнити ваше порозуміння. Але якщо у вас у відносинах є труднощі, то в жодному разі не варто в момент затемнення йти на конфлікти, особливо якщо це стосується сімейної нерухомості чи старих сварок. Саме зараз ви можете все налагодити та про все домовитися.

Якщо у вас є бажання змінити автомобіль, то протягом півроку це може стати реальністю.

ДІВИ

Це місячне затемнення може принести емоційну втому і переживання, особливо з приводу фінансового стану. Не варто турбуватися, оскільки в будь-якому випадку протягом пів року ви зможете відкрити перед собою безліч можливостей заробітку, з'являться нові ідеї у бізнесі. Ви будете залежні від партнерських відносин, які можуть бути дуже вдалими.

У період коридору затемнень приділіть увагу своєму житлу - приведіть його до ладу, проведіть прибирання, приберіть зайве та непотрібне. Це відкриє енергію нових фінансових можливостей.

Також займіться своїм тілом. Кидайте шкідливі звички та закладайте добрі.

ТЕРЕЗИ

Це місячне затемнення проходитиме у вашому знаку Зодіаку, тому воно вплине на вас максимально. Особливо на тих Терезів, хто народився з 22 по 29 жовтня.

Багато залежатиме саме від вас – ви можете круто змінити своє життя. Але зараз вам потрібно стежити за своїм емоційним станом, який відіграватиме вирішальну роль. Ваші позитивні емоції закладуть щастя у майбутньому. Необхідно залишити під час місячного затемнення всі шкідливі звички, які вирощувалися роками. Прищеплюйте собі гарні звички – здорове харчування, спорт, правильний режим та найголовніше – змінюйте свої погляди на життя. Це допоможе вам бути сильнішими, стійкішими.

Ви зможете змінитися зовні на краще, вдало змінити свій імідж, змінити своє оточення, і в цілому покращити якість життя.

СКОРПІОНИ

Місячне затемнення може дуже сильно впливати на ваш глибинний психологічний стан. Не дозволяйте собі зараз піднімати негатив, страхи та переживання. Саме цей час боротьби з ними. Можливо, зараз у вас буде завершення якихось важких складних стосунків, а ненависть до когось ви зможете трансформувати у кохання. Вам зараз потрібна буде підтримка ваших друзів чи хороших психологів. Вам знадобляться духовні знання та практики.

Саме протягом найближчих півроку ви зможете для себе внутрішньо вирішити, де ви хотіли б жити. Якщо ви за кордоном, відчути, чи є ваше майбутнє. Ваша інтуїція вас точно не підведе. Також вам може відкритися дуже багато таємниць, які були буквально у вас під носом.

СТРІЛЬЦІ

Вам важливо період місячного затемнення зберігати гарний настрій. Найближчим часом ви зможете зробити багато нового. Наприклад, організувати і очолити якийсь клуб або зібрати навколо себе однодумців, готових йти за вашими ідеями. Дуже важливо найближчі пів року оточити себе людьми, які підтримували вас у всіх починаннях і тоді емоційно ви почуватиметеся на великому підйомі. Буде дуже важливою є роль друзів. Якщо у вас зараз дружні стосунки зжили себе, можливо, у найближчі пів року вони завершаться, а на зміну цим друзям прийдуть нові.

Гарний настрій та бажання щось робити надихнуть вас на нові цікаві проєкти чи новий бізнес. А можливо, ви захочете більше свободи і станете фрілансером.

КОЗЕРОГИ

У момент місячного затемнення вам не варто перейматися тим, чого ви не змогли досягти за останній час. Важливо вірити у свої сили, бути в хорошому настрої і тоді у найближчому майбутньому ви можете емоційно притягти до себе сильні ситуації та людей, які у вас повірять та дадуть вам великі можливості. Перед вами можуть відкритися великі перспективи, гарне кар'єрне зростання та можливості гарного заробітку, відкриття цікавого бізнесу. Ви зможете відповідально організувати гарну колективну роботу. Вірте у себе!

ВОДОЛІЇ

Вам у це місячне затемнення потрібно особливо контролювати свої емоції, що даватиметься дуже нелегко. Намагайтеся зберігати позитивний настрій і тоді перед вами відкриються дуже великі можливості. Емоційно в найближчі пів року вас надихатиме нове навчання, можливо ви успішно вивчатимете іноземні мови або освоюватимете глибокі духовні знання. Також ви можете успішно ділитися своїм досвідом, організувати свої курси чи школу.

У вас буде багато подорожей, можлива еміграція і ви точно відчуйте, чи це місце життя.

У вас будуть добре складатися взаємини та робота з іноземцями.

Головне, ви всередині відчуватимете дуже велику емоційну силу, якою треба грамотно скористатися, наповнити її позитивом і вірою в себе.

РИБИ

Ви завжди дуже сильно реагуєте на місячне затемнення. Контролюйте свої емоції, стримуйте негатив. Краще, навпаки, поселіть у собі впевненість та позитивні емоції попри все, відкиньте переживання з приводу побутових питань, податків.

У правильному настрої протягом найближчих шести місяців ви зможете все сприятливо вирішити. Вийде віддати борги, розрахуватися за кредитами і вирішити всі свої стресові ситуації. Вам потрібно включити позитивний настрій та скористатися власною інтуїцією.

Новини по темi
Як місячне затемнення вплине на всі знаки Зодіаку: гороскоп на 25 – 31 березня

Як місячне затемнення вплине на всі знаки Зодіаку: гороскоп на 25 – 31 березня

24 березня 2024, 16:50  •  180287 перегляди
В Міноборони Британії відреагували на ураження двох кораблів рф

В Міноборони Британії відреагували на ураження двох кораблів рф

24 березня 2024, 16:29  •  89159 перегляди
У Кривому Розі запровадили екстрені відключення світла

У Кривому Розі запровадили екстрені відключення світла

24 березня 2024, 16:21  •  76512 перегляди
Бетонні піраміди та системи траншей: на Одещині будують пастки для ворога

Бетонні піраміди та системи траншей: на Одещині будують пастки для ворога

24 березня 2024, 16:09  •  71654 перегляди
Окупанти обстріляли селище на Сумщині: пошкодили  об'єкт енергетичної інфраструктури

Окупанти обстріляли селище на Сумщині: пошкодили  об'єкт енергетичної інфраструктури

24 березня 2024, 16:04  •  60609 перегляди
У Єревані озброєні люди намагалися потрапити до відділку поліції: є поранені

У Єревані озброєні люди намагалися потрапити до відділку поліції: є поранені

24 березня 2024, 15:57  •  57232 перегляди
На Львівщині загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, який атакувала рф

На Львівщині загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, який атакувала рф

24 березня 2024, 15:45  •  57079 перегляди
 В Італії закликали росію не використовувати теракт у підмосков'ї для ескалації війни проти України

В Італії закликали росію не використовувати теракт у підмосков'ї для ескалації війни проти України

24 березня 2024, 15:35  •  70433 перегляди
Витік нафтопродуктів у Дніпро через атаку на Дніпровську ГЕС: якість води покращується

Витік нафтопродуктів у Дніпро через атаку на Дніпровську ГЕС: якість води покращується

24 березня 2024, 15:25  •  53567 перегляди
Ставлення українців до ТЦК та мобілізації може допомогти росії завдати поразки Україні - Павлюк

Ставлення українців до ТЦК та мобілізації може допомогти росії завдати поразки Україні - Павлюк

24 березня 2024, 14:59  •  38255 перегляди

Як місячне затемнення вплине на всі знаки Зодіаку: гороскоп на 25 – 31 березня

Місячне затемнення 25 березня суттєво вплине на різні знаки зодіаку, приносячи зміни у стосунках, здоров'ї, емоціях, фінансах та особистісному зростанні протягом наступних шести місяців.

УНН Lite • 24 березня 2024, 16:50  •  180287 перегляди
Як місячне затемнення вплине на всі знаки Зодіаку: гороскоп на 25 – 31 березня

В Міноборони Британії відреагували на ураження двох кораблів рф

Чорноморський флот росії зазнає величезних втрат через успішні удари України, яка топить путінські кораблі навіть в окупованому порту Севастополя.

Війна • 24 березня 2024, 16:29  •  89159 перегляди
В Міноборони Британії відреагували на ураження двох кораблів рф

У Кривому Розі запровадили екстрені відключення світла

Через російські обстріли у Кривому Розі Дніпропетровської області вводять аварійні відключення електроенергії, об'єкти критичної інфраструктури переходять на генератори, а для містян відкрито 213 "Точок незламності".

Суспільство • 24 березня 2024, 16:21  •  76512 перегляди
У Кривому Розі запровадили екстрені відключення світла

Бетонні піраміди та системи траншей: на Одещині будують пастки для ворога

В Одеській області будуються сучасні фортифікаційні споруди, включаючи окопи, бліндажі, укриття для особового складу та техніки відповідно до військових стандартів планування та інженерних стандартів, а також понад 5000 бетонних пірамід, встановлених в якості пасток для автомобілів.

Війна • 24 березня 2024, 16:09  •  71654 перегляди
Бетонні піраміди та системи траншей: на Одещині будують пастки для ворога

Окупанти обстріляли селище на Сумщині: пошкодили  об'єкт енергетичної інфраструктури

російські обстріли пошкодили енергетичну інфраструктуру, житлові будинки та господарські споруди в селі Перемога Сумської області, тимчасово припинивши електро-, газо- та водопостачання.

Війна • 24 березня 2024, 16:04  •  60609 перегляди
Окупанти обстріляли селище на Сумщині: пошкодили  об'єкт енергетичної інфраструктури

У Єревані озброєні люди намагалися потрапити до відділку поліції: є поранені

Троє чоловіків намагалися увірватися до будівлі поліції в Єревані, підірвавши гранату. Двох нападників було затримано, а з третім декілька годин проводили переговори, після чого затримали силами спецпризначенців.

Новини Світу • 24 березня 2024, 15:57  •  57232 перегляди
У Єревані озброєні люди намагалися потрапити до відділку поліції: є поранені

На Львівщині загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, який атакувала рф

Рятувальники загасили пожежу на об'єкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці був атакований російськими військами.

Суспільство • 24 березня 2024, 15:45  •  57079 перегляди
На Львівщині загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, який атакувала рф

В Італії закликали росію не використовувати теракт у підмосков'ї для ескалації війни проти України

Італія закликає росію не використовувати теракт у Москві для ескалації війни проти України і закликає до спокою та уникнення ескалації.

Війна • 24 березня 2024, 15:35  •  70433 перегляди
 В Італії закликали росію не використовувати теракт у підмосков'ї для ескалації війни проти України

Витік нафтопродуктів у Дніпро через атаку на Дніпровську ГЕС: якість води покращується

Після витоку нафти, спричиненого російським нападом на Дніпровську ГЕС, якість води в Дніпрі поступово покращується, хоча в деяких районах все ще спостерігається підвищений рівень нафтопродуктів.

Суспільство • 24 березня 2024, 15:25  •  53567 перегляди
Витік нафтопродуктів у Дніпро через атаку на Дніпровську ГЕС: якість води покращується

Ставлення українців до ТЦК та мобілізації може допомогти росії завдати поразки Україні - Павлюк

Командувач Сухопутних військ України Олександр Павлюк розкритикував сприйняття в суспільстві ТЦК, заявивши, заявивши що співробітники територіальних центрів комплектування - це переважно військовослужбовці, які воювали на фронті, але були визнані непридатними до подальшої служби.

Суспільство • 24 березня 2024, 14:59  •  38255 перегляди
Ставлення українців до ТЦК та мобілізації може допомогти росії завдати поразки Україні - Павлюк