dostatno-lyshe-politychnoi-voli-zelenskyi-zaklykav-soiuznykiv-zakhystyty-ukrainu-tak-samo-yak-izrail

Достатньо лише політичної волі: Зеленський закликав союзників захистити Україну так само, як Ізраїль

 • 17250 переглядiв

Рішучі дії союзників запобігли успіху тероризму та втраті інфраструктури в Ізраїлі, продемонструвавши можливість такої ж ефективної оборони для України, яка не є членом НАТО, завдяки єдності та політичній волі, за словами президента Зеленського.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що рішучі дії союзників не допустили успіху терору та втрати інфраструктури в Ізраїлі й змусили агресора охолонути. Те саме можливе й у захисті від терору України, яка, як і Ізраїль, не є членом НАТО і для цього не потрібна активація 5-ї статті, достатньо лише політичної волі, передає УНН.

Очевидно, що фізичний захист не може повністю вберегти від ударів терористів деякі об’єкти. Це може зробити тільки достатньо ефективна ППО. Ми вдячні тим друзям, які це розуміють і швидко відгукнулися на наші заклики підтримати український повітряний щит. Але інтенсивність російських атак потребує більшого єднання. Захистивши Ізраїль, вільний світ продемонстрував, що саме таке єднання не лише можливе, а й на сто відсотків ефективне. Рішучі дії союзників не допустили успіху терору та втрати інфраструктури й змусили агресора охолонути. Те саме можливе й у захисті від терору України, яка, як і Ізраїль, не є членом НАТО. І для цього не потрібна активація 5-ї статті, достатньо лише політичної волі 

- сказав Зеленський після завершення засідання Ставки.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у понеділок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили ситуацію на фронті, питання енергетики та захист критичної інфраструктури.

Популярні

Новини по темі

Зеленський провів Ставку: говорили про фронт та енергетику

 • 18990 переглядiв