evakuatsiia-z-donechchyny-v-ova-rozpovily-skilky-ditei-zalyshaiutsia-v-oblasti

Евакуація з Донеччини: в ОВА розповіли, скільки дітей залишаються в області

 • 37734 переглядiв

15 дітей залишаються в 3 населених пунктах Курахівської громади Донеччини, де триває примусова евакуація. Також ще 14 дітей залишаються в Торецькій громаді.

З Донеччини продовжується обов’язкова евакуація  та евакуація в примусовий спосіб родин з дітьми. Всіх дітей вже вдалось вивезти з Північного Торецької громади та з Веселого Веселого Гаю Курахівської громади. Про це у суботу повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

На Донеччині триває примусова евакуація сімей із дітьми: з Північного Торецької громади евакуювали всіх дітей, ще 8 дітей залишаються у Щербинівці і 6 - у Торецьку

- заявив Філашкін. 

Також, як повідомляється, у трьох населених пунктах  Курахівської громади: Успенівка, Ганнівка, Трудове, з яких теж триває примусова евакуація,  наразі перебуває ще 15 дітей. З Веселого Гаю вивезли всіх дітей. 

Як вказали в ОВА, окупанти застосовують тактику випаленої землі і завдає постійних ударів по цивільній інфраструктурі.  

На цьому тижні під постійним вогнем такі міста, як Селидове,  Новогродівка, Часів Яр, Сіверськ, Торецьк, Нью-Йорк, Красногорівка, Курахове, Гірник, Костянтинівка, Іллінівська, Лиманська, Очеретинська та Вугледарська  громади.

Доповнення

російські війська у ніч на 23 березня завдали ракетного удару по Мирнограду Донецької області, одна людина отримала поранення, є пошкодження об’єктів інфраструктури, зокрема закладу освіти, газопроводу та ЛЕП.

На Сумщині примусово евакуюють дітей ще з трьох населених пунктів 23.03.24, 12:19

Популярні

Новини по темі

У Маріуполі пролунали вибухи - Андрющенко

 • 100805 переглядiв

На Львівщині горіла церква - ДСНС

 • 37867 переглядiв

Словаки голосують у першому турі президентських виборів

 • 35384 переглядiв