na-fronti-vidbulosia-102-boiovi-zitknennia-henshtab

На фронті відбулося 102 бойові зіткнення – Генштаб

 • 29585 переглядiв

Генеральний штаб повідомив, що за минулу добу на фронті відбулося 102 бойових зіткнення: ворог завдавав ракетних та авіаційних ударів, застосовував реактивні системи залпового вогню, а українські війська відбивали атаки на різних ділянках фронту.

Протягом минулої доби відбулося 102 бойові зіткнення. Загалом ворог завдав 8 ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 141 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомив у ранковому зведенні Генштаб, передає УНН.

Деталі

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили 13 атак противника в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 11 ворожих атак в районах населених пунктів Терни та Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 11 атак противника в районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та Андріївка Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 25 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та західніше Побєди Донецької області, де ворог, 29 разів намагався прорвати оборону наших військ, також відбито ще 4 атаки противника в районах південніше Вугледара, Старомайорського та Урожайного Донецької області.

На Оріхівському напрямку Силами оборони відбито 8 атак противника в районах населених пунктів Малинівка та Роботине Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів окупаційних військ. Так, протягом минулої доби противник здійснив 1 безуспішний штурм позицій наших військ на лівобережжі Дніпра.

Ще плюс 1060 окупантів і 14 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога28.02.24, 07:41

Популярні

Новини по темі

На фронті відбулося 102 бойові зіткнення – Генштаб

 • 29585 переглядiв

На півдні Сили ППО збили 10 "шахедів"

 • 111391 переглядiв

Авіація сил оборони завдала 15 ударів по ворогу – Генштаб

 • 31728 переглядiв

Короля Норвегії ушпиталили в Малайзії

 • 29415 переглядiв