okupanty-na-psevdovyborakh-zaluchaiut-mertvi-dushi-ta-dozvoliaiut-holosuvaty-bez-prysutnosti-ta-dokumentiv-hur

Окупанти на псевдовиборах залучають "мертві душі" та дозволяють голосувати без присутності і документів - ГУР

 • 24377 переглядiв

російське військове керівництво дозволяє солдатам голосувати за путіна на фіктивних виборах без фізичної присутності або документів. До числа "виборців" планують додати і тих, хто нещодавно загинув, зник безвісти або потрапив у полон.

Кремль збирає голоси за володимира путіна на так званих "виборах" президента рф серед окупаційних військ. При цьому до "голосів" планують додати загиблих на війні солдатів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, пише УНН.

Керівництво міноборони рф дозволило військовослужбовцям, які беруть учать у так званій сво голосувати за путіна навіть не зʼявляючись на "виборчі дільниці". Це значно полегшує "виборчим комісіям" завдання з фальсифікації результатів,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що згідно з останніми вказівками головного військово-політичного управління мо рф критерії ідентифікації виборців з числа військовослужбовців спрощені настільки, що немає необхідності для їхньої фізичної участі у голосуванні. А для підтвердження особи не потрібен паспорт чи військовий квиток - достатньо навіть фотокопії документів.

У ГУР повідомляють, що у такий спосіб російські "виборчі комісії" намагатимуться збільшити кількість виборців путіна, залучивши до "голосування" так звані "мертві душі". Зокрема, до числа осіб, що "проголосували", поряд із наявними військовослужбовцями, планують додати також і тих, хто нещодавно загинув, зник безвісти або потрапив у полон.

Враховуючи, що українські захисники, за офіційними даними, щодня завдають російським загарбникам численних втрат на території України, кількість тих, хто у такий спосіб "підтримає" путіна може виявитися досить значною.

кремль здійснює цілий комплекс заходів для фіктивного проведення так званих "виборів президента рф". Хоча усім очевидно, що ні сам факт цих виборів, ані їх результати не є засобом легітимізації путінського правління ні в росії, ні за її межами,

наголошують у ГУР.

Нагадаємо

За повідомленням руху спротиву "Жовта стрічка" на тимчасово окупованих територіях України російські окупанти планують теракти та провокації з жертвами серед мирного населення на виборчих дільницях під час так званих "виборів" президента росії з 15 по 17 березня.

Популярні

Новини по темі

Данілов: одна з цілей путіна - руйнування ЄС

 • 25697 переглядiв

В Одесі пролунали вибухи

 • 117736 переглядiв