rf-poshyriuie-feik-pro-inozemnykh-sposterihachiv-na-feikovykh-vyborakh-u-krymu

рф поширює фейк про іноземних спостерігачів на фейкових "виборах" у Криму

 • 112033 переглядiв

рф поширює "новину" про присутність іноземних спостерігачів на нелегітимних "виборах" у тимчасово окупованому Криму, тоді як насправді жодна авторитетна міжнародна організація не направила своїх спостерігачів на ці псевдовибори.

рф розповсюджує фейк про присутність іноземних спостерігачів на "виборах" у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, передає УНН.

Деталі

російські пропагандистські ЗМІ поширюють інформацію про присутність іноземних спостерігачів на "виборах" президента рф. Однак правда є зовсім іншою.

Ніяка авторитетна міжнародна організація не делегує своїх спостерігачів на ці псевдовибори. Замість цього, "експертами" виступають особи, які мають сильний зв'язок з кремлівською пропагандою та навіть іноземне громадянство.

Нагадаємо

"Вибори" у рф, що також проводяться на тимчасово окупованих територіях України, є лише імітацією демократичного процесу. Ці псевдовибори не мають ніякого відношення до реального волевиявлення народу.

На окупованих територіях України триває дострокове голосування на "виборах" серед російських бюджетників - ЦНС13.03.24, 14:41

Юлія Котвицька

Політика

Популярні

Новини по темі

Ракетний удар у Харкові: є пошкодження

 • 28680 переглядiв

14 березня: Міжнародний день річок, Всесвітній день нирки

 • 25353 переглядiв

На Сумщині рф вдарила безпілотниками та ракетами

 • 29881 переглядiв

Терехов повідомив про вибух у Харкові

 • 27618 переглядiв