starfield-vstanovyla-unikalnyi-rekord-za-kilkistiu-hravtsiv-u-2023-rotsi

Starfield встановила унікальний рекорд за кількістю гравців у 2023 році

 • 26140 переглядiв

Starfield стала єдиною однокористувацькою грою, що увійшла в десятку найкращих ігор за кількістю середньомісячних активних користувачів (MAU) у 2023 році на PlayStation, Xbox і PC.

Гра Starfield стала єдиною однокористувацькою грою, яка увійшла в десятку найкращих ігор за середнім середньомісячною кількістю користувачів (MAU) у 2023 році на PlayStation, Xbox і ПК, пише УНН із посиланням на Insider Gaming.

Деталі

У недавньому звіті, опублікованому Newzoo, як зазначено, було описано стан ігрової індустрії: компанія в загальних рисах озирається назад на 2023 рік, а потім дивиться в майбутнє і на те, що буде далі. На одному слайді розповідалося про десять найкращих ігор для кожної основної платформи з погляду MAU у 2023 році, що саме по собі виявило деякі цікаві моменти.

"Ці дані показали, що Starfield була єдиною однокористувацькою грою, що увійшла в десятку найкращих ігор за середнім MAU у 2023 році на PlayStation, Xbox і ПК. Окрім того, це була єдина "нова франшиза", яка посіла одне з перших місць. Усі інші ігри, представлені в цій десятці найкращих списків, були багатокористувацькими або кооперативними іграми - і що вражає, середній вік цих ігор становить понад сім років", - пише видання.

У звіті Newzoo було ясно зазначено, що ігри з live-сервісами продовжують домінувати над усім іншим у галузі. На всіх основних платформах Fortnite мала найвищий MAU у 2023 році, за нею з невеликим відставанням йшли такі ігри, як Call of Duty, Grand Theft Auto і Roblox. Також особливо згадувалися Counter-Strike, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends і Rocket League.

Зазначено, що Starfield була "видатним прикладом" серед цих списків, у яких були зібрані дані з тридцяти семи ринків по всьому світу. "Це була єдина ексклюзивна однокористувацька гра, що увійшла в десятку найкращих у глобальному масштабі, що, імовірно, сталося завдяки запуску гри в межах Xbox Game Pass у вересні 2023 року. У загальному заліку вона посіла восьме місце, розташувавшись між Rocket League і Apex Legends", - ідеться в публікації.

Мировая музыкальная индустрия достигла нового рекорда: более 4 триллионов прослушиваний в 2023 году12.01.2024, 10:59

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни з окупованого Криму вдарили по Одещині "Іскандером"

     • 26873 переглядiв