u-minoborony-rf-pidtverdyly-shcho-tsilyly-po-enerhetychnii-infrastrukturi-ta-obiektakh-vydobutku-hazu-v-ukraini

У міноборони рф підтвердили, що цілили по енергетичній інфраструктурі та об'єктах видобутку газу в Україні

 • 35530 переглядiв

Російські військові завдали масованого удару по енергетичній інфраструктурі та газодобувним підприємствам України, використовуючи далекобійну високоточну зброю і безпілотники, порушивши роботу підприємств оборонної промисловості, що займаються виробництвом і ремонтом озброєнь.

Російські військові завдали масованого удару по об'єктах енергетичної інфраструктури та газової промисловості України. Про це заявили в міністерстві оборони рф, передає УНН.

Повітряно-космічними силами Росії завдано групового удару високоточною зброєю великої дальності повітряного базування та безпілотними літальними апаратами по об'єктах енергетичної інфраструктури та газовидобувної галузі України.

- ідеться у зведенні міноборони рф.

Деталі

У міністерстві заявили, що використовували "високоточну зброю повітряного базування великої дальності" і безпілотники. І заявили, що мети удару досягнуто.

Унаслідок цього удару порушено роботу підприємств оборонної промисловості, що займаються виробництвом і ремонтом озброєння, техніки та боєприпасів. Усі цілі удару досягнуті. Нанесено удар по призначених об'єктах.

 - повідомило військове ведосмтро рф.

Нагадаємо

Уночі російські окупанти атакували високовольтні підстанції на півдні України, що призвело до вимкнення електроенергії на Одещині та можливих погодинних вимкнень у Харкові та Кривому Розі.

До обіду електропостачання після нічних російських обстрілів в Одеській області було відновлено .

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Буданов розповів про роль РДК у війні з росією

     • 101994 переглядiв