vnochi-cherez-ataku-shakheda-na-kharkivshchyni-stalasia-pozhezha-za-dobu-vnaslidok-obstriliv-rf-odyn-postrazhdalyi

Вночі через атаку "шахеда" на Харківщині сталася пожежа, за добу внаслідок обстрілів рф один постраждалий

 • 31807 переглядiв

У Харківській області в результаті нічного обстрілу загорівся будинок. Одна людина отримала поранення за останню добу внаслідок російських атак у регіоні.

На Харківщині у ніч на 15 березня внаслідок атаки ворожого "шахеда" загорівся будинок, за добу через обстріли росіян одна людина отримала поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН

Сьогодні, о 2:14, у с. Козача Лопань Харківського району внаслідок обстрілу БПЛА "Шахед" горів дах будинку, гараж. Без постраждалих

- написав Синєгубов у соцмережах.

Загалом, за його словами, за добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Борисівка, Амбарне, Стрілеча, Синьківка, Іванівка, Берестове та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Липці, Борщова, Вільча.

О 21:25 у с. Константівка Чугуївського району приліт по території. Також о 20:20 у  Вовчанську внаслідок обстрілу було пошкоджено будинок та господарчі споруди. 

Об 17:16 у с. Липці Харківського району внаслідок обстрілу горіла покинута будівля.  Об 14:41 рф атакувала с. Коротич Харківського району. Ворог завдав удару по одній із установ. Пошкоджені гаражні бокси та два транспортних засоби. 

Крім того, о 12:45 відбувся ворожий обстріл с. Слобожанське Харківського району, внаслідок якого зруйновано приватний будинок. Отримала поранення 50-річна жінка. 

Об 11:30 у м. Лозова внаслідок удару горіли конструктивні елементи зруйнованої господарчої споруди. Без постраждалих.

Доповнення 

Також голова ОВА повідомив, що напередодні ввечері у Куп’янську на своєму городі на невідомому вибуховому пристрої (попередньо міна "пелюсток") підірвався 43-річний чоловік. Він помер по дорозі в лікарню.

На Вінниччині зросла кількість жертв нічної атаки рф: у лікарні померла жінка15.03.24, 08:37

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині відмінусували "шахед", ворог поцілив у музей

 • 28765 переглядiв

На Миколаївщині знищили "шахед", ворог бив з мінометів

 • 29499 переглядiв

Чому важливо спати і як правильно це робити: практичні поради

 • 33728 переглядiв

Ще плюс 580 окупантів: Генштаб оновив дані про втрати ворога

 • 30407 переглядiв