zarobliav-na-svoikh-pidlehlykh-sudytymut-viiskovoho-posadovtsia-z-kharkivshchyny

Заробляв на своїх підлеглих: судитимуть військового посадовця з Харківщини

 • 76453 переглядiв

Військовий чиновник з Харківщини взяв 1,05 млн грн у 14 підлеглих, пообіцявши перевести їх до іншої частини і допомогти одному з них уникнути покарання, але не мав наміру виконувати ці обіцянки.

Правоохоронці завершили розслідування щодо начальника групи персоналу батальйону однієї з бригад ТРО Харківської області. Він брав гроші у бійців за надання допомоги у розв'язанні їх проблем по службі. Про це повідомляє пресслужба ДБР, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що посадовець зібрав 1 млн 50 тис. грн з 14 військовослужбовців, яким пообіцяв перевести їх до іншої, новоствореної військової частини.

Також він пообіцяв допомогти підлеглому, якого затримали правоохоронці у стані алкогольного сп’яніння. За 180 тис. грн посадовець брався "вирішити питання" щодо не притягнення порушника до адміністративної відповідальності.

Насправді ніякої "допомоги" нікому посадовець і не планував надавати, а просто таким чином виманював гроші в підлеглих,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Правоохоронці завершили розслідування щодо заступника командира батальйону одної з військових частин Одещини, який змушував своїх підлеглих будувати будинок для тещі. Обвинувальний акт направлено до суду.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 3 квітня: долар продовжує ріст

 • 69924 переглядiв